marți, 17 februarie 2009

Profi Tari - o specie pe cale de disparitie! Promoveaza-i!

Exista si profesori care ne inspira, exista si profesori care ies din tiparele standard, invechite, ale invatamantului romanesc. Sunt putini, o raritate, o specie pe cale de disparitie. Dar inca EXISTA! Si merita promovati.
Anul trecut am vrut sa imi inscriu un profesor la Gala Profesorului Bologna dar lipsa de timp si riscul unui conflic de interese m-au impiedicat sa fac acest lucru.

Acum insa nu voi rata oportunitatea de a spune "multumesc: acelui profesor care m-a facut sa apreciez macar un curs pe parcursul anilor de facultate...si din pacate nu au fost multe cu adevarat valoroase.
Iata deci ce inseamna Gala Profesorului Bologna:

"Pentru ca te asezi in banca la curs si nu stii la ce sa te astepti. Pentru ca descoperi cum omul din fata ta poate sa-ti capteze atentia. Pentru ca il tratezi ca pe ceilalti la inceput, insa realizezi ca este special. Pentru ca intelegi ce transmite si esti placut surprins ca poti purta o conversatie pe o tema din curs. Pentru ca ajungi la examen si stii exact ce vrea subiectul de la tine iar tu ai inteles oricum materia predata, ai interiorizat conceptele si esti capabil sa le aplici. Pentru ca nu stii cum sa ii multumesti dupa, nu stii cum sa ii arati ca este un om deosebit, care a facut lumina in anii tai de studiu.

De ce sa il rasplatim pe profesoru
l care ne-a oferit mai mult decat un simplu curs? Pentru ca putem!

In perioada 15 februarie-15 martie 2009, înscrie-l pe profesorul apreciat de tine in cursa pentru Premiul Studentilor pentru Profesorul Bologna, pe site-ul:
www.ProfiTari.ro.

Profesorii Bologna sunt oamenii care aduc valoare educatiei din Romania, sunt acei profesori, modele pentru studenti, care formeaza generatii. Fiindca ai cunoscut si tu astfel de oameni, ai ocazia sa ii aduci la Gala Profesorului Bologna.

In cadrul evenimentului, vom aplauda, premia si promova profesorii apreciati de tine, profesorii ce se bucura de stima studentilor fata de care si-au asumat responsabilitatea de a-i forma.

Evenimentul este organizat de către Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), prima si cea mai importanta federatie studenteasca, nonguvernamentala si apartidica, ce reuneste 57 de organizatii locale prezente in 15 din cele 16 centre universitare din Romania."